Ράφια Αποθήκης

1. Ράφια Αποθήκευσης Ελαφριού Τύπου

1. Unirack
Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των αποθηκευτικών χώρων βρίσκουν άριστη ανταπόκριση από τη σειρά ραφιών UNIRACK του οίκου METALSISTEM. Ο σχεδιασμός και η υλοποίησή τους εξυπηρετούν ανάγκες αποθήκευσης ελαφρού και μέσου τύπου. Η μεταφορά και τοποθέτηση ακόμα και μεγάλων έργων μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα χάρη της πολύ εύκολης συναρμολόγησης και ταχύτατης τοποθέτησής τους. Η διαφοροποίηση της αντοχής των κατασκευών και η προσαρμογή τους με ράφια ή σκάφες αποθήκευσης ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις.

2. Super Inox
Τα ανοξείδωτα ράφια SUPER INOX προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για τους χώρους όπου προετοιμάζονται τρόφιμα, καθώς και τομείς της φαρμακολογίας και χημείας, βάσει των σημερινών στάνταρντ υγιεινής και αντίστασης στην οξείδωση. Αυτό το σύστημα ραφιών έχει πολλαπλές εφαρμογές και είναι κατάλληλο για ψυγεία, βιομηχανικές κουζίνες και βιομηχανίες τροφίμων, εργαστήρια φαρμακευτικά και εργαστηριακών κατεργασιών, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για επίπλωση χώρων.

3. T. Dexion

2. Ράφια Αποθήκευσης Βαρέως Τύπου

Σχεδιασμένα για την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων της αποθήκευσης βαρέως φορτίου είναι η λύση στην αποθήκευση παλετών. Κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής γαλβανισμένο χάλυβα που εγγυάται σταθερή εγκατάσταση, ανθεκτικότητα, αποδοτική αποθήκευση, χαμηλό κόστος συντήρησης και ευκολία στη χρήση.

1. Superbuild Παλετόραφα

2. Unibuild

3. Superbo
Η σειρά Superbo είναι σχεδιασμένη για να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις αποθήκευσης παλετών μεσαίας έως βαριάς χρήσης, καθώς είναι ιδανική για εφαρμογές Drive-in και Push-back. Διαθέτει εξαιρετική σταθερότητα, γρήγορη συναρμολόγηση, εξαιρετική δομική απόδοση.

4. Unicant
Η σειρά Unicant είναι ιδανική για αντικείμενα με διάφορα μήκη και μεγάλο όγκο που απαιτούν καθαρά και συνεχή επίπεδα φόρτωσης. Τα προβολικά ράφια ανοιχτού τύπου εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλο το μήκος χωρίς την παρέμβαση κολωνών, καθώς επίσης το σύστημα αυτό αποτελείται από συναρμολογούμενα στοιχεία και είναι πλήρως αυτοστήρικτο.

3. Σκαφάκια BULL

Σκαφάκια με ανοιχτή πρόσοψη και εξαιρετική αντοχή ιδανικά για κατακόρυφη τοποθέτηση. Κατασκευασμένα από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο για χρήση σε θερμοκρασίες από -40C έως +80C. Άθραυστα, ανθεκτικά σε οξέα, λάδια, διαλυτικά και απορρυπαντικά. Εργονομικός σχεδιασμός με άνετες λαβές και αντιολισθητική επίπεδη βάση.

μήκοςπλάτοςύψος
BULL 2105167 / 14082
BULL 3144237 / 190123
BULL 4205345 / 270164
BULL 5298485 / 400189