Προφίλ

H εταιρεία ΤΖΑΡΤΖΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1969 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εισαγωγή μεταλλικών ραφιών προβολής και αποθήκευσης.

Mέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς. Έτος σταθμός στην ανοδική εξέλιξη της εταιρείας αποτελεί το 1996, όταν στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, 4.000τμ με 500τμ εκθεσιακού χώρου στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου καθώς και διατηρώντας δύο ακόμη εκθεσιακούς χώρους 220τμ και 400τμ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και στη Μεταμόρφωση Αττικής αντίστοιχα.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους εξοπλισμού καταστημάτων:

  • «CEFLA ARREDAMENTI GROUP» με εξειδίκευση στην παραγωγή μεταλλικών ραφιών, ταμείων , καροτσιών μεταφοράς και καλαθιών, η οποία και της εμπιστεύεται την επίσημη αντιπροσώπευσή της για την Ελλάδα.
  • «METALSISTEM S.P.A» με εξειδίκευση στα ελαφρά και βαρέα συστήματα αποθήκευσης.
  • «ECO SRL» με αντικείμενο την παραγωγή συστημάτων εισόδου ασφαλείας.

Στόχος της, τα πρωτοποριακά προϊόντα άριστης ποιότητας, υψηλής αισθητικής σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων στις καλύτερες δυνατές τιμές. Προϊόντα που δημιουργήθηκαν για να προσαρμόζονται σε κάθε χώρο και να ικανοποιούν κάθε απαίτηση και κάθε διακοσμητική τάση.

Τα στελέχη της απαρτίζονται από δυναμικούς ανθρώπους, οπλισμένους με διορατικότητα και γνώση της αγοράς καθώς και εξειδικευμένους διακοσμητές-σχεδιαστές που αναλαμβάνουν τη μελέτη κάθε επαγγελματικού χώρου, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις αναπτύσσοντας στην πράξη δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Διαθέτει πλήρως οργανωμένο τεχνικό τμήμα με άρτια τεχνογνωσία και εμπειρία, για οποιαδήποτε ειδική κατασκευή και εργασία, όσο απαιτητική και να είναι.

Υπηρεσίες:

  1. Αναλαμβάνει την ακριβή επιμέτρηση, μελέτη και σχεδιασμό οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη δυνατή λειτουργικότητα και εργονομία με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
  2. Αναλαμβάνει τη μεταφορά και τοποθέτηση των προϊόντων με δικό της εξειδικευμένο συνεργείο και ιδιόκτητα φορτηγά, έτσι ώστε να υπάρξει ένα άρτιο αποτέλεσμα στη συναρμολόγηση των προϊόντων καθώς και να αποφευχθούν ανεπιθύμητες φθορές κατά τη μεταφορά.
  3. Προσφέρει δυνατότατα άμεσου service από εξειδικευμένο συνεργείο με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού.